OM CENTER FOR SUNDHED I HOLSTEBRO

Kommunale, regionale og private sundhedsaktører

Center for Sundhed i Holstebro er sat i verden for at skabe bedre kvalitet og oplevelse af sammenhæng i sundhedssektoren gennem forløb tæt på borgernes hverdag.

Kontaktoplysninger

Den nære sundhedsindsats

Sammen med de praktiserende læger styrker Center for Sundhed den nære sundhedsindsats. Her samler, organiserer og tilbyder kommunale, regionale og private sundhedsaktører undersøgelser, træning, behandling, rådgivning og vejledning for både børn, unge og voksne.

For nogle borgere er centeret et lokalt stoppested mellem hjem og hospital – eller omvendt. Måske kan man her nå at stå af, inden livsstil eller psykisk sårbarhed bliver til en sygdom. Målet er at fremme sundheden og forebygge akut sygdom.

Foredrag og rundvisning

Er du interesseret i at se huset og høre mere om funktioner og tilbud, så kan du booke en rundvisning.

En del af sundhedsvæsnet

Center for Sundhed er daglig arbejdsplads for både kommunale, regionale og private sundhedsaktører. Huset rummer ca. 400 ansatte og en bred vifte af kommunale sundhedstilbud, private klinikker, psykiatri og en række ambulante klinikker for akuthospitalet i Gødstrup. Alt sammen vedkommende og tilgængeligt, tæt på hverdagen.

De regionale tilbud i centeret er for borgere i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner og er et sted, hvor pårørende, frivillige, foreninger og organisationer også er velkomne.

Center for Sundhed er et af de nyeste skud på et sundhedsvæsen i Danmark, hvor borgernes sundhed og hjælp til selvhjælp både rykker tættere på hjemmet og går hånd i hånd med en stadig mere specialiseret behandling på de nye akuthospitaler.

Holstebro Kommune og Region Midtjylland

Byggeriet, til en samlet pris af en kvart mia. kroner, er opført af Holstebro Kommune og Region Midtjylland.

Center for Sundhed ligger centralt på adressen Stationsvej 35, 7500 Holstebro, mellem Gråkjær Arena, Midt- og Vestjyllands Politi og VIA University College – 600 meter fra banegård og busterminal og få minutter fra Holstebromotorvejen.

Logo Holstebro Kommune

Logo Region Midtjylland